Снимка: Reuters, архив
fallback

В интервю за BuzzFeed News министър-председателят на Македония Зоран Заев обвини проруски бизнесмени в опит да попречат на страната да се присъедини към НАТО, като плащат за организирането на насилствени протести, отбелязва скопското електронно издание "Независен", предава "Фокус".

Oще по темата

Страни, близки с Русия, са платили хиляди долари, за да предизвикват насилие в Македония с цел осуетяване на интеграцията ѝ в Алианса, подчерта Заев.

Част от тях са отпускани на медии, а друга – за насърчаване на младите хора да протестират пред парламента в Скопие и да нападат полицейски служители. Това е очевидно, категоричен бе Заев.

Македонският премиер отказа да поясни кой стои зад финансирането, отбелязвайки единствено, че разследването е в ход. Съгласно думите му, властите са разбрали за схемата след разпити на участници в протестите, проведени миналия месец в Скопие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Мир над Балканите

преди 5 години

Гърците на Балканите също са много важни.Те охраняват важен архипелаг над Бело /Егейско море/ Наследници са на древна Аполонова цивилизация ..Албания и Черна гора имат следи от древна тежка катастрофа може да е свързана с тн потоп "Атлантида".При него са се отделили огромен обем отровни газове/вероятна възраст преди 9888 години

124

Древна територия

преди 5 години

Има данни ,че над Македония се е разбил увеселителен кораб начело с ангел небесен и неговите 12 ангели хранители.Вероятно това е описано като ПАдналите АНгели небесни.Там Българския хан Борис успява да обучи хиляди Българчета за свещеници .Те носят Българското православие над Источна Европа до Аляска и Лос АНжелис.

123

Вардарска Македония

преди 5 години

ЗА първи път посетих тази територия на 3 март 1995 година.Циганчетата не ходили на училище там говореха на почти чист Български.Българите там ги викат Македонци. Има и шиптъри .Шиптърите са потомци на древно племе увредено от минала жестока катастрофа. Шиптърите не са Албанци.Засякохме черни духове останали от тн "Първо пришестие"които се опитваха да манипулират шиптърите чрез обемно облъчване.

fallback