Реджеп Ердоган. Снимка: архив, БТА
fallback

Турският президент Реджеп Ердоган е изразил подкрепа за Македония в спора й с Гърция за нейното име, съобщава електронното издание на гръцкия в. "Та неа".

На среща с балкански мигранти в Истанбул Ердоган казал, че "Турция винаги ще бъде на страната на Македония, тъй като просто Гърция няма право в този случай", според македонския тв канал на ТВ Нова, посочва гръцкото издание.

Турският президент дори добавил, че връзките между Турция и Република Македония са братски.

"Анкара и Скопие нямат никакво различие и няма да оставим сами нашите братя, ние ще бъдем винаги заедно с тях", казал Ердоган, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

172

JAS

преди 6 години

Ами да, и България по същата турска логика е с република Сан Марино и имаме братски връзки с нея...невероятна приказка за пред медии и слабоумни.

171

Анонимен

преди 6 години

До 195 Напротив,в македонските медии редовно се дава добра информация за Турция!Министрите им ,често отскачат до там!Само тук-там ,някой българофили ,изразяват абсурда на това положение!Народ ,които издигнал във култ борбата с/у турците,сега е голям приятел с тях!А България ,която е помагала на македонците,сега се обвинява в ,какви ли не грехове в миналото ,и се води пропаганда с/у нея!

170

extremist

преди 6 години

връзките между Турция и Република Македония са братски. - ТВА НЯКОЙ КАЗАЛ ЛИ ГО Е НА МАКЕДОНЦИТЕ ???? ПО-СКОРО ВРЪЗКИТЕ СА ФАНТАСТИЧНО-МАЗОХИСТИЧНИ, А ИМЕННО ВСЕКИ МАКЕДОНЕЦ БИ ОПЪ*НАЛ ДЕ ЩО НАМЕРИ ТУРЧИН

fallback