Снимка: архив, Reuters
fallback

Целият персонал на посолството на Сърбия в македонската столица Скопие е бил изтеглен за спешни консултации в Белград. Това пише в нота, връчена от сръбското външно министерство на македонското МВнР. 

В нея обаче не са посочени причините за изтеглянето на сръбските дипломати.

Позовавайки се на Женевската конвенция, сръбското посолство е помолило македонските власти да засилят охраната на посолството на Сърбия в Скопие, съобщават македонските медии.

Сръбският посланик в Скопие Душанка Дивяк-Томич заяви за агенция Бета, че не може да коментира и изпрати SMS на кореспондента на агенцията в Македония да се яви утре във външното министерство в Белград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 6 години

До Makedonec 22 Ти гредай,какво ви се случува сега на вас,сърбоманите,които не знаят накъде да я подкарат,дали към Белград,да пият една студен авода,или за парче хляб към Брюксел.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33 "Скъпи приятелю",у нас русофилите,или рубладжиите,или червената глутница,днес са "евроатлантици".*** да ги чуеш европейските дипломати на България от листата на БСП,какви ги говорят в ЕП.Те обичат да пътуват на запад не от вчера...Иначе,преди 1989 бяха много"подготвени"и "знаещи",повечето все по "История на БКП","Руските военни униформи","Сапромат" и подобни безмислици...

33

Зозо

преди 6 години

Поредния шамар за Джуджи-Велики, Мордорския сатрап!

fallback