Лиана Канели. Снимка: архив, Reuters
fallback

Инцидент прекъсна прякото излъчване на гръцката обществена телевизия. Група анархисти от организацията "Рубикон" нахлуха в ефирното студио по време на юбилейно излъчване на новините, съобщава Нова тв. 

По това време гост на водещия била бившият лидер на гръцката комунистическа партия Лиана Канели.
 
Стигнало се до сбиване между анархистите и журналистите в студиото. Но нищо от това не е излязло в ефир, тъй като излъчването е било прекъснато почти веднага.
 
Едва след възстановяване на ефира водещият обяснил какво се е случило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Solar Power

преди 8 години

До татиИ точно поради тази причина /60% са още държавни/ аз магазините гръцка стока освен портокали и маслини не съм виждал.Явно много добре се управляват тези 60% направо медец капе :) Сделки правят за милярди.Точно както нашето БДЖ по 100 милиона на година вътре. И ги плащаш ти и аз. И защо ? Защото да бъдело държавно. Трънки ! Давай го за 1 лев и да се прави бизнес да влизат данъци и да има работа за хората. Това нашето БДЖ е псевдо влак !

9

Ципурос

преди 8 години

Тази е брат на Кастро!

8

Анонимен

преди 8 години

До Исти"ограбвани от комунизма-ленинизма", викаш..Явно живееш в някаква паралелна България, защото в тази, която живеем ние голяма част от населението ѝ преживява още от натрупаното от "комунизма-ленинизма", 27 години в условие на проспериращ евро-атлантически турбо-капитализъм.

fallback