Ахмет Давутоглу. Снимка: Reuters
fallback

Турският външен министър Ахмет Давутоглу отмени визитата си в България, планирана за утре и вдругиден. Това съобщава електронното издание "Тудейс Заман", цитирано от БНР.

Oще по темата
Според дипломатически източници Давутоглу е отхвърлил поканата от колегата си Кристиан Вигенин, след като от българското президентство му дали да разбере, че няма да може да се срещне с президента Росен Плевнелиев.

Източниците на "Заман" не споменават кризата с превозвачите, които вече близо седмица са блокирани от двете страни на българо-турската граница заради спора с броя на транзитните и еднократните разрешителни. Според изданието обаче отмяната на визитата на Давутоглу със сигурност ще допринесе за увеличаване на напрежението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

до 41

преди 10 години

DOMUZ, страх те е да си признаеш, че си турчин, нали. "Турчин" винаги ще си остане *** дума.

38

Българин

преди 10 години

И продължавам още малко по отношение на Държавата ни,турците не искали да пускат нашите превозвачи на границата,ами един съвет нека нашите българи превозвачи да се поучат от гърците,да затворят границите ,и те турците ако искат да минават и през Русия техен е проблема,,,500 години турско,60 руско айде стига де събуди се българино ,това са тежки дни за държавата ни ,но много скоро този народ ще се събуди и ще престане да бъде самоунижаван от родоотстъпници и ще заеме нужното и полагащо му се

37

Българин

преди 10 години

До КеворкянА бе ***,ти като не си българин ,що не отидеш от там от където си...а много се надявам скоро горе на политическата сцена да се изкачи истински Българин,който да защити не държавата си а самочувствието на народа му...стига толкова някакви се самонарекли турци да живеят в държавата ни,да използват благата ни,да учат в училищата ни,да използуват здравеопазването ни и накрая пак да злодеят против България ...,който не е горд с думата българин да не се нарича такъв

fallback