Снимка: Ройтерс
fallback

Истанбулската полиция е задържала група, занимаваща се с нелегално производство на алкохол. Задържани са деветима членове на групата, от които четирима са български граждани.

В рамките на полицейската операция с участието на над 50 полицаи са били проверени 4 адреса в кварталите Кумбургаз, Авджълар и Кючюкчекмедже.

Открити са два цеха за производство на фалшив алкохол и три склада, където са намерени 200 хиляди фалшиви етикети и бандероли, 63 кашона готова продукция, 100 хиляди празни бутилки и 20 варела етилов алкохол.

От полицията съобщиха, че общата стойност на фалшивия алкохол е над един милион турски лири.

Има съмнения, че руските туристи, които починаха миналата година от натравяне с фалшив алкохол в турския курортен град Бодрум, са консумирали от фалшивия алкохол на заловената група.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 11 години

ne znam kvo e bilo po tursko ama kato gledam malko vi bilo ama normalno 500 god boi i e... sega oligofreni ami normalno

50

до 72

преди 11 години

по времето на Живков,като се премахна етноса-беше с цел да се обезмисли ООН резолюцията която РАЗРЕШИ сега на КОСОВО да вземе автономия...щото турци и манагали бяха с мюмюлмански имена-НО АЗ съм виждал как *** се гордееха,че в графата етнос пише БГ,и се стараеха да се българеят-за разлика от сега...

49

kireza

преди 11 години

Спорът за етноса на бандитите е безсмислен - *** като ги хванат в чужбина се бият в гърдите и викат:"***,***..."...В паспортите трябва най накрая да се върне графата "етнос" която Тодор Живков премахна!Нали сегашните педофили след 1989 година се спукаха да плюят Тодор Живков,ами да върнат в паспортите това,което той премахна!Тогава няма да спорим като последните *** кой етнос е уморил с фалшив алкохол над 100 руски туристи в Турция.Черно на бяло ще е записано!РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПАСП

fallback