Снимка: БТА
fallback

Водещият за пръв път церемонията по раздаването на "Оскар"-ите Джими Кимъл превърна президента на САЩ Доналд Тръмп в задочен комичен фон, като взе на подбив политическите сътресения, обхванали света, след като милиардерът стана новия стопанин на Белия дом, съобщава Ройтерс.

Oще по темата

Кимъл не закъсня да насочи остриетата си срещу 45-ия президент на САЩ и го жегна още в началото на своя монолог: "Това шоу се гледа от милиони американци и от над 225 страни по света, които вече ни мразят, и аз мисля, че това е забележително!", заяви комикът малко след като стъпи на сцената на "Долби тиътър" в Холивуд.

"Ние сме много гостоприемни към чужденците тук в Холивуд, подигра се Кимъл на имиграционната политика на Тръмп. Но ние не дискриминираме хората по страните, от които произхождат, а според възрастта и теглото им!". Тук водещият бръкна и в раната, че киноиндустрията не предлага достатъчно роли на застаряващите актриси, пише БТА.

Водещият отново се позова на президента, когато представи Мерил Стрийп. Той на шега използва израз на Тръмп и призова залата да аплодира "надценената" актриса с абсолютно "незаслужени ръкопляскания".

Когато церемонията приближаваш към края си Джими Кимъл се учуди, че Тръмп все още не е реагирал в Тwitterна ставащото в "Долби тиътър". Тогава самият комик реши да туитне на президента като посланието му се изписа на голям екран и го попита дали не го е събудил.

Иронизирайки войната на стопанина на Белия дом с медиите, Кимъл на шега поиска всички журналисти от Си Ен Ен, "Ню Йорк таймс" и "Лос Анджелис таймс" да напуснат сградата.

"Ние тук не понасяме никакви фалшиви новини. Тук почитаме само фалшивия загар на знаменитостите!", пошегува се водещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 7 години

Кралете са имали шутове. И тези са марионетки, но добре платени.

28

ined

преди 7 години

Винаги ще има за какво да ги мразиш американците със и без Тръмп.

27

Dilla

преди 7 години

А, че американците си ги мразят отпреди това. В колко страни могат да отидат, ако не са на танк?

fallback