Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

По следите на опасни престъпници се отправя героят на Жан Рено в сериала "Инспектор Жо". Телевизионната френска продукция може да гледаме всеки делник от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Жан Рено има опит в криминалния жанр. Гледали сме го в "Леон", където партнира на малката Натали Портман и "Пурпурните реки" с Венсан Касел или пък Детектив Алекс Крос.

Този път героят му  Жо тръгва по следите на мистериозни убийства, свързани с някоя парижка забележителност, като Айфеловата кула, Нотр Дам, Катакомбите, обелискът Паре де ла Конкорд или Операта.

Това е първата роля за телевизионна поредица на носителя на "Оскар“. Той изиграва ролята на брилянтен полицай с дълбока привързаност към Париж, който е оставил зад гърба си проблемите с алкохола и наркотиците, опитвайки се да бъде по-добър баща на отчуждената си дъщеря Адел.

Режисьор на "Инспектор Жо" е Рене Балсе, а в ролите ще видим още Джил Хенеси, Том Остин, Орла Брейди, Хайда Рийд, Крис Брейзиър и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Мишо

преди 7 години

Харесвам криминалните сериали и със сигурност ще пробвам да гледам и този, дано да ми допадне. Това, че в главната роля е един от любимите ми френски актьори Жан Рено(заедно с Венсан Касел и Жерар Депардийо - другите ми любимци) е голям плюс за сериала.

fallback