Снимка: Twitter
fallback

При скандал в Московската област е загинал актьорът Андрей Малцев, съобщава "Московский комсомолец", цитиран от Фокус.

Трагедията се е разиграла в нощта на 19 срещу 20 май в град Електрогорск.

Oще по темата

43-годишният актьор влязъл в пререкание с един от посетителите на кафене в града, след което кавгата се преместила в близкия парк и е завършила с бой.

Малцев получил тежка черепно-мозъчна травма, в резултат на което е починал. 27-годишен мъж е заподозрян за смъртта на актьора и е арестуван. Той е познат на органите на реда заради предишни престъпление, осъждан е.

Така в рамките на месец си отиде втора руска звезда заради побой. В края на април почина китаристът на "Любе" Павел Усанов. Той беше хоспитализиран на 3 април след бой в ресторант в Предмосковието, но лекарите не успяха да го върнат към живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Очите

преди 8 години

Жалко за артиста да почива в мир

46

Анонимен

преди 8 години

Защо ли не се учудвам. Типично за Русия, ако не от цироза ще е от пибой.

45

Светъл

преди 8 години

Бих ти казал къде да вървиш Шопе, но ти се досещаш къде те пращам....В планът дълес има едно изречение..... " ние ще намерим съмишленици, наши съюзници в самата Русия...."Явно или не си чел внимателно, или не го разбираш, а имаш вид на умен човек, но явно не е така....И да....клоун съм но това привлича хората като ги забавляваш и след това искат да се виждат с теб....Всичко хубаво ти желая капиталист такъв.....

fallback