Снимка: iStock/SeventyFour

 Хелоуин е другия четвъртък и сигурно повечето от вас вече са подготвили костюма си или поне имат идея как ще се маскират. Има някои вечни класики при костюмите за 31-и октомври, но и всяка година има различни тенденции, според това кое е било популярно в последните месеци. Ето и някои от най-хитовите и търсени костюми тази година, според "Real Simple".

Герой от "Бийтълджус"
 
Първата част на хорър комедията излезе през 1988 г., а втората през септември тази година. Филмът е сред най-гледаните, завладя дори световете на модата и козметиката. Не е изненада, че костюмите на герои от него са хит и за Хелоуин, като се има предвид, че филмът е страшен. Може да сте полтъргайст или да имитирате готическия вид на Лидия.
 
Дедпул и Върколака
 
Филмите определено диктуват тенденциите при този празник. Друг филм, който завладя света ни, беше "Дедпул и Върколака", който излезе през лятото. Независимо като кой от двамата герои ще се маскирате - определено ще направите впечатление. Черните и жълти костюми са доста търсени сега. А и феновете на Райън Рейнолдс ще го почетат.
 
Тейлър Суифт и Сабрина Карпентър
 
Това пък е вдъхновено от света на музиката. Ясно е, че Тейлър Суифт е сред най-слушаните и награждавани изпълнителки в последните години. Тя предизвика фурор с турнето си Eras Tour и може да пресъздадете визия от него. Сабрина Карпентър пък е сред младите певици, които са най-хитови в момента и също предизвиква фурор с визията си. Тя е подгрявала на концерти на Тейлър Суифт.

Елфаба и Глинда от "Злосторницата"
 
Филмът "Wicked" ("Злосторницата"), който е музикална адаптация на "Вълшебникът от Оз" ще излезе по кината към края на ноември, но от толкова време се говори за него, има много постери и фотоси, които го рекламират, както и интересни трейлъри. Какъв по-добър вариант да се подготвите за него от това да се маскирате като Елфаба или Глинда? Зелената визия на Елфаба може да е по-трудна за постигане, но пък с нея ще изпъкнете. А за нежните дами ще е чудно да влязат в ролята на добрата вълшебница Глинда, като облекат розова рокля. Феновете на Ариана Гранде също могат да влязат в образа на Глинда.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase