Снимка: iStock/golibtolibov
fallback

Много често говорим за това какви са тенденциите при грима, тоалетите, акесоарите, обувките, бижутата, прическите, маникюрите и т.н.

Козметиката, която използваме, определено може да промени визията ни и с гримовете изразяваме себе си.
И ако редовно се описва какви цветове червило, сенки да слагаме, как майсторски да нанасяме очна линия, спирала, пудра и т.н., парфюмите сякаш често остават в сянка. А е ясно, че те също са задължителна част от ежедневието ни.
 
При тях също има определени тенденции. Например, става ясно, че през тази есен много голям хит са парфюмите с аромат на череша.
 
Черешата е типчно летен плод, но миризмата ѝ явно остава с нас и през студените месеци. През лятото хит бяха маникюрите с черешки, банските с тях, дори косите с цвят черешова кола, които и сега са актуални.
 
Но през есента черешовите парфюми просто са навсякъде и владеят света на красотата, пишат от "Pop Sugar".
 
Става дума за един сладникав и леко натрапчив аромат, който напомня на детството, на красивите летни дни.
С парфюм с такъв мирис определено ще бъдете забелязвани и ще правите впечатление навсякъде. Колкото по-наситен е черешовият аромат, толкова по-добре.
 
Парфюмът с черешов аромат е уникална комбинация от сладост и смелост. Едновременно ви прави игриви, палави, лъчезарни, но и елегантни, стилни, изкусителки.
 
Още по темата и коя звезда ги използва - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

uha

преди 5 часа

Есенес преобладава ароматът на ферментирала джибра. Тиа исперти май са прекалили с декустацията и плялмтап глупост. КуГИ изтрезнеят ще са на божоле...

fallback