Снимка: iStock/Zeferli
fallback

 На 17-и октомври има пълнолуние в знака на Овен. Събитието се нарича още Луната на ловеца. Това е и най-голямата суперлуна за 2024 г. Не е изненада, че това пълнолуние носи големи, драстични промени, кара ни да действаме смело. Ще има трансформации в кариерата, връзките, в усещането ни за себе си. Ето кои зодии ще са най-повлияни, според "The Everygirl".

Овен
 
Очевидно е - пълнолунието е в техния знак и е нормално да бъдат най-силно повлияни от него. Фокусът и влиянието са най-вече върху идентичността им, върху усещането им относно това кои са, върху характера им. Може сега да усетят нужда да променят своята кариера, професионалния си път.
 
Може да изследват сексуалната си идентичност или начина, по който се свързват и сближават с другите. Или пък да променят стила си. Нека не се страхуват от тези мини кризи. Сега ще имат повече кураж - истински, неподправен. Да му се отдадат, да премахнат несигурностите и съмненията в себе си. Да прегърнат новооткритата си увереност и да покажат на света новата си същност.

Рак
 
Като кардинални водни знаци, те са лидери по природа, но и са доста емоционални, чувствителни. По време на пълнолунието напълно влизат в тази своя роля - повече от всякога! И предприемат следвщата крачка в кариерата си. Може да получат повишение, увеличение на заплатата, да се захванат с по-значима работа.
 
Очаква ги напредък в професионалния живот. Трябва да се отдадат на лидерската си природа и да влязат в роля на шеф. Нека анализират ситуацията, да си запишат мислите си в дневник, да поговорят с колега или ментор относно промените. Сега са окуражени да излязат от зоната си на комфорт.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Заяц

преди 2 часа

И един Волк завива папки в станиол :))

1

IQ 3.14

преди 3 часа

До Анонимен ше избие, ако оная облата дето пише за здравословно хранене не падне връз него.

fallback