Снимка: iStock/Prostock-Studio
fallback

 Краят на връзките почти винаги е труден. Малко вероятно е бившите партньори да останат приятели или дори просто да се държат добре и възпитано един с друг, когато се видят. Но има някои зодии, които приемат нещата каквито са, не създават драми и конфликти, не са злобни и от тях излизат чудесни бивши партньори. Вижте кои са те, според "Times Of India".


Везни
Сигурно не сте изненадани, че те са първи в списъка. Везните са много мили зодии, истински чаровници, сладкодумни. Трудно е някой да им се сърди. Те копнеят за спокойствие, баланс и хармонията, така че не приключват връзките с драма, обиди, скандали и злоба. Опитват да скъсат с човека по приятелски начин, остават приятелски настроени към него, не искат излишен драматизъм. Просто приемат нещата каквито са и не стават отмъстителни.
 
Телец
Тези зодии са познати с това, че внасят стабилност във връзките. Много сериозни и отговорни са, може да разчитате на тях. Те не искат да губят време с излишни драми, злоба, изхабяване на енергията. Приемат раздялата и опитват да се държат зряло, възпитано. Ако връзката е била наистина значима за тях, продължават да са приятелски настроени към бившия, поддържат контакт с него, помагат му и го подкрепят. Те доказват, че бившите партьори могат да са приятели, че грижата и приятелството могат да продължат и след раздялата.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback