Снимка: Istock
fallback

Прудкти:

  • 6-8 големи пресни смокини, узрели
  • сирене рокфор на вкус
  • мед на вкус 

Приготвяне:

  • Измийте смокините.
  • На всяка направете по 4 разреза, но не докрай.
  • Трябва да се получат нещо като кошнички.
  • Напълнете ги със сиренето.
  • Подредете в тава върху хартия за печене и ги поръсете с малко мед.
  • Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10 минути.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

какво му е уникално?

преди 1 седмица

До Опитай те! Че нагряваш пчелен мед на 180 градуса,това ли!?Знаеш ли последиците от подобно нагряване?И колко е опасно,особено за малки деца?Наш българин подобна едеотщина никога няма да направи!Аман от дж ендъ рляци,дето гордо си разхождат мал оум ието!!!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Хммм, миризливи чорапи (рокфора) подсладени със смокини и мед... Да ви е сладко. Френски вкус и като се видиш Макрон да ти се отяде.

2

Опитай те!

преди 1 седмица

това е уникално френско ястие за закуска!

fallback