Снимка: iStock/marigo20

Лятото е в разгара си и морската ваканция скоро предстои за много хора. Подготовката за нея е вълнуваща. Освен с прекрасните дрехи, бански, аксесоари, гримове, сандали, много дами искат да блеснат на плажа и партитата с невероятен маникюр. Вижте кои типове маникюри за подходящи за лятната почивка, според "Pop Sugar".

Нокти с черешки
 
Сигурно вече сте забелязали, че ноктите с плодове и зеленчуци са истински хит това лято. Хейли Бийбър вече показа маникюр с овощна и зеленчукова градина. Но тъй като на почит е и кокетната мода - характеризираща се с нежни, момичешки, романтични детайли, маникюрът с черешки е най-подходящ за сезона. Черешите са летен плод, придават сладък, но и игрив вид на ноктите, правят ви кокектни, романтични, страстни. А и през лятото много дами носят и обувки, и рокли на черешки - ще сте в тон с тях. 
 
Нокти като миди
 
Едва ли има по-подходящ маникюр за лятната ваканция. Ако сте на море, ще изпъквате най-много с нокти, които наподобяват миди. Така сте в тон с плажа, с морето и показвате, че сте в лятно настроение. Нека ноктите са боядисани в бежово или мръсно бяло и да се създава илюзията, че по тях има вдлъбнатини. С този маникюр изглеждате креативни, магнетични, митични. Той е идеален и за летни фестивали. 
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase