Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Девата е тук! Той започна на 23-и август и продължава до 22-и септември. Радваме се на последни топли дни и ваканции, но все пак изпращаме лятото, завръщаме се към училище, работа, обичайния си график. През периода няма да търсим тръпка, любов, да купонясваме по цяла нощ. Ставаме по-практични и се отдаваме на работата. Земните знаци Телец, Дева и Козирог са в свои води сега и цъфтят. Променливите зодии Близнаци, Стрелец и Риби ще имат допълнителни задължения и работа. Сега учим много нови неща. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Мивката им е пълна с чинии, имат хиляди непрочетени съобщения и имейли, около тях е хаос. Трябва през следващите седмици да се стегнат и да се справят с всичко това, да оправят бъркотията. Ако сега са неподредени, по-мързеливи и водят нездравословен начин на живот, неприятните симптоми се засилват. Непродуктивността няма да им донесе нищо добро. Вместо да се оплакват, инатят или да игнорират хаоса, Овните трябва да държат сметка на себе си. Захванат ли се за работа и изпълнят ли задачите си, изведнъж ще станат много по-щастливи-
 
Телец
 
Да си отделят време, в което да се свържат със себе си. Да анализират себе си. Да помислят кои са всъщност, как се държат, кое ги кара да чувстват радост. И как могат да станат човека, който искат да бъдат. Лесно е - трябва да бъдат искрени, верни на себе си. Да казват каквото искат да кажат, да изразят чувствата си, да се разкрият пред другите. Така ще създадат магия около себе си в сезона на Девата. Хората много ще искат да чуват какво имат да кажат Телците. Ще искат Телците да им покажат любовта си, тези зодии също ще получат любов от околните. Стават популярни, намират любовта и си изкарват страхотно през периода.

Близнаци
 
Животът вкъщи става доста зает. Може да слагат нова украса, нови мебели, да променят подредбата вкъщи, да се нанесат в ново жилище, да се занимават със семейни проблеми и въпроси. Близнаците са напълно ориентирани към дома и семейството сега. Трябва всичко в тези сфери да се развива по-гладко и те могат да направят това. Ако не им харесва как изглежда стаята им, нека сложат нови мебели, предмети, украса, да разместят нещата. Ако не се разбират със съквартиранта, да направят план как да общуват по-ефективно с него, как да си съдействат с него, да намерят компромиса. Близнаците имат тези проблеми отдавна, но сега усещат още повече действието им, така че трябва да се справят с тях.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase