Снимка: iStock/AGCreativeLab

Нова тенденция превзема света на чантите през това лято. И става дума за наистина по-нестандартни, не толкова популярни чанти.

Ако искате нещо различно и да се забелязвате, непременно ги изпробвайте. Много дами се оплакват, че раменете ги болят от носене на чанти през рамо, големи и обемни дамски чанти с дръжки. Сега има решение - заложете на чанти тип колан, съветват от американския "Cosmopolitan".
 
Точно така - тези чанти, които се закачат на кръста. Така няма да ви тежи на раменете, а в същото време ръцете ви са свободни - не се налага да държите чанта тип клъч.
 
Преди чантите за кръст се приемаха основно за допълнение към спортната визия. Много често такива носят продавачи по панаири, по магазинчета в курортите. Но вече има доста елегантни разновидности, които са идеални и за официални събития, така че може да се снабдите с такива.
 
Има кожени и лачени чанти за кръст, които са перфектен избор за разходки, кино, вечеря в ресторант, ходене на кафе или по магазини, работа и училище и т.н.
 
А на спортните, може да залагате за планина, поход, спортуване, плаж, разходка из квартала.
 
Чантите, които се закачат на кръста, са и практични, и сладки. С тях винаги правите впечатление. Освен това, те не са прекалено големи, но пак побират най-нужните за вас неща.
 
Още за тенденцията и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase