Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Лятото е в разгара си. И на хоризонта продължават да се появяват нови тенденции в света на красотата. Знаем колко важна част е маникюрът от визията на всяка дама.

Той може да е в тон със сезона, повода, да покаже настроението ни и да смая всички наоколо. Сега хит стават ноктите, показващи плодова салата, издават от "Pop Sugar".
 
Едва ли това е изненада - лятото е сезонът с най-много плодове и тогава те се ядат най-често - прекалено горещо е, а те засищат и в същото време не ни карат да пълнеем или да се подуваме. Освен това, плодовете стоят много сладко, а през лятото залагаме именно на игриви, закачливи, сладки, дори леко детински маникюри.
 
Най-важното, което трябва да запомните за тази тенденция, е, че трябва по ноктите да има изрисувани много различни видове плодове. Точно както си правите порция с различни плодчета или слагате няколко вида плод в купичка с кисело мляко или сметана.
 
Ако, например, по ноктите има само череши, само диня или само праскови, това е плодов маникюр, но не и маникюр плодова салата. Затова залагайте на разнообразието - нека на всеки нокът да има различен плод.
 
Хит е да използвате безцветно или наистина светъл цвят за основа. И да изрисувате по ноктите - кайсии, праскови, диня, череши, лимони, боровинки, малини, къпини, ананас, портокал, банан, ягоди, круши, вишни, киви, нар, пъпеш, грозде и каквото друго се сетите.
 
Така ноктите стават цветни, шарени, наистина забавни.
 
Още по темата и снимки на маникюрите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase