7

Име

преди 4 месеца

Като тинейджър си пробих ушите, но се радвам,че не си налепах татуировка/и!

6

По-разумно решение

преди 4 месеца

След като толкова много искат да имат шарении по тялото си, защо не си правят рисунки с трайни мастила върху кожата, вместо да я дупчат и да вкарват химикали под нея? Рисунката с трайно мастило се отмива и изчезва безследно след време. Най-качествените и скъпи, доколкото знам, траят по няколко месеца, а най-евтините се отмиват за една седмица, ако човек се къпе всеки ден.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам кой и с каква цел наложи тази глynaвa мода. Какъв е смисълът на направиш върху тялото си нещо такова, което след време няма да можеш да заличиш? Нали е възможно с възрастта да ти дойде съвсем друг акъл и да съжаляваш, че си се "разкрасил" с татуировки? Заличаването всъщност не е невъзможно, но е скъпо и сложно и, доколкото знам, в България все още няма такава услуга.

4

татуират се

преди 4 месеца

комплексарите за да изпъкнат и да ги забележат да са по индивидуални и да са оригинални, но после масово съжаляват заради моментното и глупаво решение да се нашариш като стена в манастир. Какво поколение идва , на татуирани бабички и дядовци.

3

Ужас.

преди 4 месеца

Хич не харесвам жени с татуси. Също и със силикони и подути жуки. Не знам защо се наложи тази грозна мода. Като видя татуирана жена първата ми мисъл е за нещо мръсно и за лека жена с ниско IQ, наркоманка, нестабилна психически личност, не може да се контролира, няма дисциплина. Просто не мога такава жена да я взема за съпруга и да ми ражда деца. Гнусно ми е.

2

ха ха ха

преди 4 месеца

Това е все едно да си купиш чисто ново Бентли , последен модел и да го налепиш със стикери.... Ахахахаха . Но пък виж, на дърт тараляшник , осемнайста употреба стикерите са суууупер подходящи. Прикриват следите от некадърното каране , драскотини и олющената боя.

1

килър петков

преди 4 месеца

a най-новите хитове при наркотиците що нема :)))