Снимка: iStock/CREATISTA
fallback

 Хелоуин съвсем наближи и имаме само няколко дни да се подготвим за празника. Ако още не сте избрали костюм и се чудите как да се маскирате, може да сте в тон с тенденциите. Кои ще са най-модерните, търсени и актуални костюми за страшния и мистичен празник тази година? Вижте отговорите на "BIllboard", "CNN" и "Marie Claire".


Барби
Не е никаква изненада, че костюмите на Барби и Кен са най-популярни тази година. Още от 2022 г. Барби модата (дрехи, аксесоари, чанти, грим, обувки, маникюр, коси в цикламено и розово) стана голям хит. С излизането на игралния филм за сладките кукли през лятото на 2023 г., това се засили. Хубавото е, че може да изберете костюм както на типична Барби, така и на различни видове Барби - спортистка, русалка, лекар, адвокат и т.н.

Опенхаймер
Друг филм, който завладя кината през лятото, е този, посветен на американския физик и теоретик Робърт Опенхаймер. Няма да сбъркате, ако заложите на костюма на човека, който е създал атомната бомба. Така едновременно ще ви е по-топло (имате палто и шапка), а и сте в тон с празника - страшничко е, като помислите, че сте облечени като създателя на тази бомба.
 
Спайдърмен
Супергероят винаги е актуален избор за Хелоуин. През 2023 г. излезе филма Spider-Man: Across The Spider-Verse и става ясно, че костюмът на гСпайдърмен е третият най-търсен костюм тази година. Може да се въплатите в ролята на добрия герой и да се чувствате като истинска звезда.
 
Уенсдей Адамс
От Netflix пуснаха сериала "Wednesday" през ноември миналата година и той остана много хитов и тази година. Перфектен вариант за страшния празник! Дамите могат да се маскират като героинята от семейство Адамс - Уенсдей, с черна рокля или пола, да са на плитки и с готически грим. Така ще са едновременно страховити и секси.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

нстк

преди 6 месеца

тоя хелуин си го наврете отзад такъв български празник няма идиотиииииииииииии

18

Празнуващ Хелоуин

преди 6 месеца

Хелоуин е много як купон за съвременни хора. Шматките не са длъжни да се забавляват, могат да си хейтят от мишите дупки колкото искат.

17

Анонимен

преди 6 месеца

А бре яие у ред ли сте? КъФ е тоя хелуин? Да ви се не знаят краварските празници!

fallback