Снимка: iStock/Strelciuc Dumitru
fallback

 На тези зодии им трябва повече време, за да се влюбят. Те са предпазливи, не се отдават на чувствата веднага, искат да опознаят добре човека, не действат импулсивно и никога не прибързват. Служат си с логиката, не толкова с емоциите. Ето кои са те, според "India Today".

Козирог
 
Козирозите са по-резервирани зодии. Те си отделят достатъчно време, за да оценят партньора, да го видят в различни ситуации, да преценят дали си подхождат с него. Дали той може да приеме техните цели и амбиции, да съчетават любовните отношения с работните занимания. Само ако е така, те се отдават на връзката и се влюбват истински. Тези зодии са сериозни, работливи, служат си с логиката и не показват много емоции.

Телец
 
Това са други земни зодии, които са сериозни. Телците са известни с това, че са доста предпазливи, обмислят всичко, правят планове и са търпеливи, особено в любовните отношения. Не избързват във връзките, искат да изградят силна и устойчива основа, преди да се отдадат напълно. Важно е първо да изградят доверие с партньора и да усетят сигурност. Това става с дълго опознаване, тестове, преценка на ситуации. Тогава са готови да се влюбят.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Най смешната статия

преди 7 месеца

Хората на който им трябва много време да се любят са едни. Дъртаци, гейове ,наркомани и алкохолици със спаднали моркови

7

Анонимен

преди 7 месеца

Всеки отговоря за себе си!

6

Коза

преди 7 месеца

Не е вярно!

fallback