Снимка: Istockphoto
fallback

 Има хора, които са големи фенове на аниме изкуството. Освен да гледат филми, те се обличат като любимите си герои или колекционират най-различни фигурки или дрехи с тях. Това лято обаче дори и онези, които не са запознати чак до там със специфичните рисунки, могат да си направят нестандартен маникюр с тях. 

 
Според много инфлуенсъри, има безброй идеи, вдъхновени от аниме културата. Дори и да нямат любим герой, може да изпробвате някои от тях и си направите нещо по-различно за сезона. 

Аниме маникюр - отнема ли дълго време? 

Според Ванеса Та, която има салон в Тексас, че един комплект ноктопластика с аниме рисунки отнема от два до три часа. Въобще, всичко зависи колко обширен е самият дизайн. 
 
„Ако е възможно, предпочитам да ги нарисувам на ръка“, казва специалистът. И допълва, че ако клиентът изисква доста сложни дизайни, тогава разчита на готови стикери. Ала по нейно мнение, повечето хора препочитат рисунка с четка, отколкото другите способи. 
 
Иначе, ако трябва да се нарисува един аниме герой само, това отнема от един до няколко часа. Зависи от образа, дали той покрива цялата или половината плочка. Така че, ако искате нещо по-сложно, трябва да се въоражите с търпение и за предпочитане да изберете по-дълги нокти, за да има по-голямо поле за изява. 
 
Как да създадете аниме нокти - вижте ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

мойта си напрай и сега не иска да готви и да мие чиниите.

5

хаха

преди 1 година

айде кифлички и кифли , вие сте :)

4

Анонимен

преди 1 година

Това е мoga за 5 годишните, нали?

fallback