Снимка: Istock

Когато срещнем нов привлекателен мъж и имаме възможността често да общуваме на живо, това което ни вълнува е дали и той ни харесва. Мъжете могат да бъдат прикрити в емоциите си, биха могли дори да изглеждат игнориращи, а в същото време да се окаже, че изпитват силни емоции към нас. Езикът на тялото обаче рядко лъже. Знаете, че когато някой ни завижда, не ни харесва или се радва за нас, всичко това си личи по неговото изражение на лицето, реакции на останалата част от тялото, които прави в дадената ситуация.

Е, вижте 10 знака, които показват, че той ви харесва.

1. Торсът му е обърнат към вас – Ако когато разговаряте с него горната част на тялото му е обърната право към вас, определено е привлечен от вас.

2. Той докосва косата си – Дамите обичат да въртят косите си, когато се чувстват особено тревожни... или искат да впечатлят някой мъж Мъжете не са много по-различни. Ако той прокарва ръце през косата си и е обърнат към вас, може да изпитва сексуално влечение.

13 знака, че се намирате в точната връзка

3. Той изпъчва гърдите си – В дивата природа изпъкналата горна част на тялото със сигурност предполага чувство на увереност. Винаги си личи, когато един мъж се перчи. Има ли в обкръжението му жена, която го впечатлява, осанката му рязко се променя.

4. Той докосва гърба ви – Още един признак, че въпросният мъж ви харесва е докосването по гърба, уж случайно, уж приятелски. Когато харесваме някого, ние искаме да го докосваме по рамото, гърба, ръката.

5. Поддържа зрителен контакт – Контактът с очите е най-основният начин, по който той казва, че имате значение за него.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase