Снимка: iStock/Ekaterina79

Тези зодии просто са луди на тема Барби. Те са обсебени от куклата, нейния живот, принадлежностите ѝ, Кен. Като малки са обичали да си играят с Барбита, а сега много харесват Барби модата и Барби аксесоарите. Вижте кои са те, според "Bustle".

Риби
 
Те са мечтателите на зодиака, така че не е изненада, че усещат връзка с живота на Барби и това, което ѝ се случва. Живеят във фантазии и мчети, често мислят за куклата. Обичат да си почиват, да се пренасят на друго място мислено и така потъват в света на Барби. Харесват нейния лайфстайл, дрехите ѝ, обожават чара ѝ, любимите ѝ хора. Снабдяват се с предмети, вдъхновени от куклата.
 
Лъв
 
Тези зодии се олицетворяват с Барби. Точно като нея, те доминират, забелязват се веднага, щом влязат в стаята и винаги са център на внимание. Барби е истинки шеф, каквито са и Лъвовете. Харизматични лидери, слънчеви - също като куклата. Тя води бляскав живот, който много се нрави на тези зодии. Обаянието ѝ и начинът ѝ на живот просто много напомнят за царете на зодиака. Лъвовете са привлекателни и постигат каквото искат, както прави и Барби.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase