Снимка: iStock/David-Prado
Тези зодии много подкрепят половинката. Те се гордеят с нея, мотивират я, насърчават я да постига целите си. Помагат ѝ да преследва мечтите си, нахъсват я и правят много за нея. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Стрелец
Те слушат активно, не ви прекъсват и са много състрадателни. Разбират проблемите и желанята ви. Така връзката с тях може да е лесна, подкрепят ви и цари мир. Те окуражават откритата и честна комуникация. Можете да сте искрени с тях и те ще уважават целите, сремежите и мечтите ви. Обичат ви и това, което е значимо за вас, става значимо и за тях. Интересуват се от това как е минал деня ви и дори когато са изморени, ще ви изслушат. Задават въпроси и водят интересни разговори с вас.

Водолей
Може да не се отдават много на чувства и емоции, но може да разчитате на тях напълно, когато става дума за мечтите и целите ви. Те направо умоляват партньора да следва амбициите си и много го подкрепят по този път. Практични са, помагат да направите проучване, да създадете връзки в определена сфера, да свършите трудните задачи. За тях е важно да постигате много и да се отдавате на каузи, идеи, стремежи. Тези разговори са им най-интересни.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase