Снимка: Istock

В мъжкото поведение личат много признаци, издаващи загуба на интерес. Много от тях показват дори, че мъжът до вас е напът да приключи връзката си с вас. Ако усещате промяна в поведението, нагласата му към вас, дори в начина, по който ви говори, това може да предвещава неприятен край за отношенията ви.

С партньора ми правихме секс всяка сутрин и ето какво се случи

Ако се питате дали той ще скъса скоро с вас, ето и сигналите, които издават този евентуален развой на връзката ви.

Спрял е да има желание да прави секс с вас

Физическото отдръпване на мъжете е много показателно за отношението им към половинките. Отказ от секс може да е провокиран по много причини, които разбира се, невинаги са свързани само и единствено с липса на обич и желание за прекратяване на връзката.

И все пак, ако той е престанал да има желание да спи с вас, това е повод за сериозен разговор.

Избягва да се прибира вкъщи навреме

Ако един мъж започне да избягва домашната обстановка, това е много лош признак. Щом преди не е имал такова поведение, гледал е да се прибира навреме и да прекарва време с вас вкъщи, а е спрял да го прави, значи има нещо нередно в чувствата и отношението му към вас.

Когато един мъж е спрял да обича половинката си, той няма да се старае да прекарва време с нея вкъщи, дори ще отлага прибирането у дома.

Придружава ви по задължение

Ако сте започнали да усещате и виждате, че партньорът ви идва насила с вас на семейни или други събития, това може да е признак, че скоро ще скъса с вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase