Снимка: Istock
fallback

Малките неща са важни за връзката. Те могат да ви направят безкрайно щастливи, но могат и да доведат до раздяла. Неслучайно съществува поговорката „малките камъни обръщат колата“. Всеки малък жест и дума е от значение. Дреболиите на пръв поглед могат да „пробият“ голяма дупка в сърцето ви и да оставят неизлечима рана там. Но също така могат да ви накарат да се чувствате изключително щастливи, много обичани и глезени от любимия си човек.

Защо малките неща са важни и кои са онези дребни жестове, които разтапят сърцето и показват любов?

Партньорът ви прави кафе така, както го обичате

Когато любимият човек ви приготви любимата напитка точно по начина, по който вие я харесвате, това е израз на любов. Този на пръв поглед малък жест говори много за отношението му към вас и за желанието му да ви зарадва, да стопли душата ви.

Праща ви мили съобщения, когато не сте заедно

Сладките напомняния, че му липсвате и че мисли за вас, показват любовта му. Това партньорът ви да ви накара да се усмихнете с нежно съобщение или с любовно напомняне е нещо, което може да направи деня ви по-хубав.

Готви нещо, което обичате

Ако партньорът ви отделя време, за да сготви нещо, което обичате по начина, по който го обичате, е любов. Храната означава грижа. Приготвянето на любимото лакомство е начин да се покаже привързаност. Когато искате да зарадвате любимия човек, на когото държите и искате да се чувства обгрижен, приготвянето на вкусна изненада е чудесен начин да го направите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

anonimen

преди 1 година

Razbira se ce malkite gadjeta sa vajni vav vraskata te sa kato malkoite kamaceta

6

Пари пари

преди 1 година

Това е много пари и свободно време това е. В основата на всичко стоят парите.

5

Анонимна

преди 1 година

Малки, малки.... абе друго си е да му е голям.

fallback