Снимка: Pexels
fallback

Това са зодиите, които са невероятно наивни, невинни и лесно могат да бъдат заблудени. Хората ги мамят без проблем, а те вярват в доброто, не виждат истинските намерения на околните и са наранени. Вижте кои са, според "Pink Villa". 

Рак
 
Свръхчувствителни зодии, които са и много емоционални създания. Раците могат да са състрадателни към всеки, когото срещнат, да се поставят на негово място, да му съчувстват. И очакват същата емпатия и подкрепа в замяна. Но после осъзнават, че никой не им е длъжен, че хората продължават по пътя си и не се интересуват много от чувствата им. Тези зодии смятат, че всеки заслужава шанс.
 
Стрелец
 
Тези зодии си мислят, че всеки е добър по душа. Невероятни оптимисти са, затова вярват в доброто у хората, търсят положителната страна в околните. Стрелците често гледат през розови очила, защото обичат да се забавляват и не се трогват лесно. Не мислят много преди да споделят лични неща и доста бързо се доверяват на хората. Инвестират време в тях, което понякога не си струва.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

Аз съм риба и винаги съм много добронамерена и открита, но хората вместо да видят истинският приятел, си мислят, че са големи тарикати и смятат, че съм наивна и искат да ме използват. И аз като типична риба изчезвам на дълбоко и после чувам, как някой съжалява, мъчно му е, но твърде късно, не се връщам към такива хора.

12

Киро Рамбото

преди 3 години

До Анонимен"Тук се объркват понятия като добронамерени, доверчиви, сърдечни, отзивчиви и са напъхани под общото понятие НАИВНИ. Как ли е превеждано?"Интересна забележка. У нас тези качества се считат за наивност и почти всеки се възползва да те излъже или подиграе. Такъв е матриалът.

11

Анонимен

преди 3 години

Тук се объркват понятия като добронамерени, доверчиви, сърдечни, отзивчиви и са напъхани под общото понятие НАИВНИ. Как ли е превеждано?

fallback