Снимка: Pexels
fallback

Въпреки че март месец е известен със своите изненадващи промени във времето, вече спокойно можем да кажем, че започва затопляне. Дните стават по-дълги и по-слънчеви, което влияе прекрасно на настроението ни, дори в тези трудни времена. Пандемията от коронавирус може и да ни отдалечи от приятели и близки през 2020 година, но се надяваме тази година всичко да се оправи и отново да започнем нормалния си живот.

С пандемия или не, лятото настъпва с пълна сила и трябва да помислим за най-важния тоалет – банския. Вече ви разкрихме какви ежедневни тоалети е добре да имате в гардероба си, а сега е време да разберете и как да впечатлите на плажа. Много от нас пропуснаха лятната почивка миналата година и затова сега е време да се реванширате както на себе си, така и на околните.

За да впечатлите всички на плажа ви трябва добър избор на бански, който да очертава извивките и да ви придава елегантност и стил. В същото време той трябва да е удобен и да не се предава пред напора на вълните, като остава на мястото си дори и след най-големия удар.

Класическият цял бански или бикините никога не излизат от мода, но лятото на 2021 година дава нова възможност за забавни тенденции за плажа, които да опитате. От най-удобните стилове до секси костюми с висока талия, ви показваме петте най-добри бански за този летен сезон. Набавете си ги още сега, за да не се окаже, че после не можете да ги намерите.

Пет популярни бански за лято 2021

Блясък и сексапил

Всичко, което е одобрено от Риана, със сигурност се превръща в модно вдъхновение за много дами по света. След като множество възможности за празнуване и събиране с приятели бяха поставени на пауза, все още търсим поводи да облечем официалните си рокли и костюми. Все още не се знае докога тези дрехи ще стоят в гардероба, но пък на сцената се появяват банските, вдъхновени от нощния живот. Преместете партито от задимения нощен клуб на чист въздух край басейна или морето и вижте как хората ще обръщат поглед след вас.

Може да заложите на кожен бански от две части, който ще добави нотка на забавление и сексапил към визията ви. Ако пък предпочитате нещо от 90-те години, може да изберете бански от две части, чието горнище покрива по-голямата част от тялото ви, но все още остава нещо, което да привлича хората.

Вижте още идеи за бански това лято в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Нови моди

преди 3 години

След като подробно ни информирахте, че Риана е престанала да носи ***, поради пандемията, сега предлагате бански посред зима. За тоалета в гардероба, коментарът е излишен.

13

Анонимен

преди 3 години

На снимката веднага я качвам на самолета...!

12

Амонимен7

преди 3 години

По природни ***

fallback