Снимка: IStock
fallback

Хората родени под знака на Овена (от 21 март до 20 април) са силни, властни, енергични и смели. Като първа зодия в зодиака, те искат да бъдат първи във всичко. Освен това те правят всичко възможно, за да останат на върха. Понякога тяхната многоизмерна личност обърква хората. Силните им страни могат да се превърнат в техните най-големи слабости. Когато срещнете Овен в живота си, ще ви изникнат много въпроси, но отговорите никога няма да са ви съвсем ясни.

А ето и 10-те основни причини, поради които хората от зодия Овен са толкова трудни за разбиране и обикновено са или много обичани, или силно мразени:

1. Поставят нуждите си над всичко

Овните са трудни за разбиране, защото са егоцентрични. Те се грижат повече за себе си, отколкото за всеки друг в живота си. В случай, че имате партньор от тази зодия, приемете, че той/тя никога няма да се фокусира твърде много върху вас. Някои хора намират егоистичната природа на Овена като твърде неприятна черта от характера му. Истината обаче е, че ако имате в живота си амбициозен Овен, той ще върви към върха, бутайки/теглейки и/или дърпайки и вас в тази посока. Той може да бъде ваш основен мотиватор, двигател, инициатор, вдъхновител и т. н. Не е зле да имате такъв човек в близкия си кръг!

2. Агресивни са наистина

Овенът е огнен знак, така че не е чудно, че действа агресивно. Все пак планетата управител на тази зодия е войнственият Марс! Тази агресивност и избухливост на хората от зодия Овен може да накара хората около тях да разберат погрешно намеренията им. Това е и причината Овните да бъдат възприемани като груби, свадливи и неприятни. Именно затова хората от този знак се сблъскват неведнъж в живота си с болезнено отхвърляне. Това отхвърляне пък може да ги накара да станат още по-арогантни, заядливи и склонни към драма.

А дали са много упорити и още за зодия Овен вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 3 години

До 16 и 18Мне пич, не съм ти дала минус аз, щото сега видях коментара ти. Самодостатъчна в смисъл, че мога да върша всякаква работа, мога да изкарвам пари, чувствам се перфектно без хора около мен. Колкото до вибратор...хъм, всяка относително по млада жена (без значение от зодията) може да си забърше мъж по избор, когато и ако и се притиска такъв. Много са, навсякъде са и са адски лесни.

21

Несмезодий

преди 3 години

Както за прасетата има Коледа, така и за уфцете има Гергьовден.

20

...except me...

преди 3 години

Баща ми е овен и много лесно палеше от нищо, но стигна ли 40 улегна и се укроти. Никога не съм вярвала, че ще се омъжа за овен, защото сме страшно различни с огнените зодии, но и при мен така се получи. Аз съм козирог и ако говорим за амбициозност и последователност мисля, че сме няколко нива нагоре от повечето овни.Доста ми е странно, че това е от водещите им характеристики.

fallback