БГНЕС
fallback

Д-р Джил Байдън, бившата втора дама и настояща първа дама на Съединените американски щати, започна да впечатлява със стила си още по време на предизборната кампания. Тя беше до съпруга си Джо Байдън в почти всеки град, като модните критици не пропускаха да отбележат завидното ѝ чувство за стил.

Все още помним ботушите с важно послание, които г-жа Байдън носеше на няколко пъти, както и съвсем пресния спомен от встъпването в длъжност на новия президент. За специалното събитие първата дама избра да заложи на син тоалет, който криеше в себе си специално послание към нацията. Сега, два дни след церемонията, Джил Байдън отново попада в модните класации, като и този път роклята ѝ говори вместо нея.
 
По време на вечерните празненства и специалното предаване Celebrating America с водещ Том Ханкс, д-р Байдън се появи с бежов тоалет, състоящ се от рокля и палто. Те са дело на дизайнерката Габриела Хърст, която е била помолена да създаде визия със специално значение за цяла Америка. Разбира се, думите на първата дама са закон и затова Хърст приема задачата напълно сериозно.
 
Оказва се, че дизайнерката е успяла да включи емблематичното цвете на всеки един щат и територия в страната. В публикация в Instagram Хърст обяснява значението на роклята. „Призивът за единство е основното вдъхновение за създаването на този тоалет. Съединението прави силата и е нужно за следващите ни стъпки“, пише дизайнерката.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от First Lady Dr. Jill Biden (@jillbidenfan)

Още за роклята на Джил Байдън ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 3 години

Каква предизборна кампания. Заспалия дядка стоя в мазето си през цялото време! Зачочнахте да го хвалите като Работническо Дело бай Тошо! :-)

29

Анонимен

преди 3 години

За синия тоалет- справка: " Игрите на глада".

28

ПроСоТо

преди 3 години

не ми стана ясно кюлотите на "първата дама на щатите" КАКВО ПОСЛАНИЕ носят?-"Единение на нацията",или.."На вкус и на цвет товарищи нет"?

fallback