Снимка: Pixabay

Овен

Щастието не идва само̀, създаваме го ние. Достатъчно е да знаете какво искате, да го пожелаете по подходящ начин и ще го получите. Посветете всяка свободна минута на любимия човек. Направете го не заради себе си, а заради него/нея. Само след ден ще установите, че връзката е придобила друг смисъл.

Телец
 
Посветете първия и последния ден от седмицата на себе си. Всички останали можете да споделите с половинката си, но през първия е хубаво да помислите какво помрачава отношенията ви, а в последния да си отговорите на въпроса успяхте ли да отстраните проблема. Ако пък съвсем не се досещате как да вдигнете градуса на емоцията, попитайте го/я. Ще откриете неповторимата сила на простите неща.
 
Близнаци
 
Любовта върви ръка за ръка с доброто настроение. Ако имате ясни цели и знаете какъв е смисълът на живота ви, едва ли ще имате повод за оплаквания през тази седмица. Приятни преживявания предстоят и за обвързаните, и за все още търсещите на кого да дарят искрените си чувства. Подаръкът им през тази седмица ще се нарича "взаимност".
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase