Снимка: Pixabay

Няма връзки без проблеми и караници. Партньорите често спорят, ревнуват се един друг и имат различния виждания по дадени въпроси. Но в началото на връзките, любовта и страстта са много силни, и може да пропускате да видите някои съществени проблеми, които по-късно да направят връзката токсична и да ви натъжават много. Ето за кои червени флагчета да следите, според британския "Cosmopolitan".

1. По-щастливи сте с други
 
Това може да се струва очевидно, но много хора го игнорират или залъгват себе си. Докато се целувате и гушкате сте радостни и страстта ви владее, но когато разговаряте на сериозни теми или опитвате да откриете общо хоби, осъзнавате, че този човек не е за вас и ви прави нещастни. Може да има много разлики между вас, да имате прекалено различни цели и интереси. Осъзнавате, че когато сте с половинката не се чувствате добре, а с приятелите и роднините ви е весело.

2. Партньорът не прави компромиси
 
Когато сте в сериозна връзка, нормално е да се съобразявате с партньора, да излизате с негови приятели, да приемате негови интереси и хобита, и да опитвате да ги вършите заедно. Но, ако само вие правите тези компромиси, нещо не е наред. Трябва и вие да имате думата, партньорът да се съобразява и с вашите приятели и интереси. Не може винаги да става по неговия начин. Така той ви контролира и ви спира да бъдете себе си.
 
3. Прекарвате време почти само с гаджето
 
Ако прекарвате 90% от свободното време с гаджето, и в повечето случаи сте само двамата, значи връзката куца. Това означава, че сте станали прекалено зависими един от друг, че си нямате много доверие и затова постоянно трябва да сте заедно. Нормално е в началото на връзката да сте повече време с любимия човек - тогава тепърва се опознавате, има силна химия и привличане. Но, ако и след време изоставяте приятели и роднини, и не ви е приятно, когато партньорът е с други хора, значи връзката ви не е силна и стабилна. Изолацията е токсична, както и прекалената зависимост един от друг.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase