Снимка: Pexels

 Овен

Празничното настроение през тази седмица ще зависи почти изцяло от вашето поведение. Не позволявайте на „дребните камъчета да обърнат колата“ или, по друг начин казано, не започвайте разправии на незначителни теми в началото на седмицата. Ако през първите няколко дни се скарате с половинката си, не разчитайте че Коледни чудеса ще оправят отношенията ви. Вместо това, бъдете по-мили от всякога, той/тя със сигурност ще оцени усилията ви.
 
Телец
 
Началото на седмицата ще е спокойно, но точно преди празниците половинката ви може да започне на нервничи и да капризничи. Не бързайте да се противопоставяте, опитайте да си изясните причините. Най-вероятно ще се окаже, че те са извън вас двамата и той/тя има нужда просто от утеха и съчувствие. Като се има пред вид, че вие това го умеете най-добре, бъдете сигурни, че нищо няма да помрачи Коледното ви настроение.

Близнаци
 
Въображението ви ще работи екстремно преди празниците, но част от предложенията ви няма да допаднат на половинката и често мненията ви може да се окажат диаметрално противоположни. Да осъзнаете, че вие търсите максимални възможности за разгръщане на фантазията си, а той/тя се опитва да ограничава личното ви пространство. Ситуацията ще е леко неприятна, но вместо да я обсъждате, споделете хрумванията си със семейството и приятелите. Те със сигурност ще ги харесат и ще ви оставят „да се развихрите“, а вие за пореден път ще сте постигнали ефекта, в който „и вълкът е сит, и агнето - цяло“.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase