Снимка: Pexels

 Овен

Овладейте емоциите. Случките през тази седмица почти винаги ще са с неутрална характеристика, но вие в стремежа си към горещи преживявания ще ги преекспонирате повече, отколкото е нужно. Наблюдавайте поведението на половинката си и, ако забележите дори леки пристъпи на недоволство, сменете тактиката и не прекалявайте с претенциите.

Телец
Втора седмица от декември, втори шанс. Успехите в любовта са ви „в кърпа вързани“. Които са във връзка ще са в пълна хармония с половинката си, които не са, ще са обект на непрекъснати свалки и флиртове. Помнете, че каквото и да се случи, не бива да се затваряте в себе си.
 
Близнаци
В началото на седмицата може да се чувствате леко отпаднали и съвсем няма да ви е до любовни срещи. След четвъртък енергетиката ви ще се стабилизира, ще ви изпълни вдъхновение. Тогава ще сте в състояние да посветите цялото си време на половинката или пък да го използвате за търсене на любовта на живота си. Ако все пак не се чувствате достатъчно тонизирани, използвайте част от времето си за спортни занимания.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase