Снимка: Pixabay
Овен
 
С бурни, често не съвсем приятни емоции, ще е изпълнено ежедневието на представителите на вашия знак, които вече са във връзка. На свободните предстои ново запознанство с човек, в когото може и да се влюбят от пръв поглед. Вероятността за взаимност е минимална, но е много вероятно въпросната личност да пожелае да сподели тайните си с вас. Използвайте възможността за контакт, може пък да стигнете до трепетните струни на сърцето му/й и да успеете да ги дръпнете.

Телец
 
Новолунието в средата на седмицата може да ви подтикне към експерименти, опитвайки се да спечелите нечие внимание или да освежите съществуваща вече връзка. Не се престаравайте и не прекалявайте с проявите на екстравагантност. Вместо да привлечете обекта на интереса си може да го/я накарате да се отдалечи със светкавична скорост. Когато разберете за „обратния ефект“ ще е късно да върнете ситуацията в правилната посока.
 
Близнаци
 
Събитията през тази седмица ще са в пълен контраст с досегашните. Ако половинката ви до момента се е въздържала от каквито и да било изяви, най-вероятно ще ви сюрпризира с необикновени инициативи и предложения. Приемете предизвикателството, преживяванията ще са интригуващи. Що се отнася до необвързаните, те най-после ще привлекат вниманието на някой, който твърде дълго не ги е забелязвал или поне умишлено е показвал/а безразличие с поведението си.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase