Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

"Както се грижим за тялото си, редно е да се погрижим и за съзнанието си, така че да подпомогнем имунната си система", посочи Мануела Драганова в "България сутрин".
Oще по темата


По думите ѝ ние живеем в този свят, негативните новини ги има, но въпросът е да насочваме фокуса си към позитивното.

"Стъпките са няколко. Те са благодарност, грижа за себе си, хигиена в комуникацията с хората, изграждане на умения за устойчивост и отговорност. Те са в това дългосрочно да планираме, да мечтаем и да споделяме всяка добра новина, защото хората имат нужда от добри новини", категорична бе Драганова пред  Bulgaria ON AIR.

И допълни, че думите ни имат значение и влияят на всички хора, с които комуникираме. Можем да преосмислим начина, по който емоциите ни достигат до останалите.

Мануела Драганова препоръча хората да си поставят цели за след края на кризата. По този начин ще са по-мотивирани да преминат през трудните ситуации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Затворете BTV

преди 4 години

Те бълват само апокалиптични новини -- и разбира се за всичко е виновно правителството, докато г-н Радев и г-жа Нинова мислят и работят само за доброто на нацията.

17

Анонимен

преди 4 години

От *** няма как да има друга новина освен "правилната" каквото кажат "Слънцето" и НОЩ.

16

Хеля Генерала

преди 4 години

Та пикове, цунамита, заметресения, градушки вихрушки, смерчове, пожари дъждове обилно, абе що имаше всичко го изброи. Езика вече му се е нацепил като на дърт *** петите

fallback