Снимка: Istock
fallback

Има два типа личности – едните обичат да работят от дома си (когато работата им го позволява), за други, работата в офис има своите предимства. Какви ползи да извлечете от home office, ако не ви е особено любим, но се налага да си останете у дома? Не забравяйте, че шефът ви няма да ви наблюдава постоянно, а това си е предимство.

Ще бъдете по-продуктивни

В офиса винаги е по-разсейващо, особено ако се налага да работите в големи пространства с повече хора и шум. Разговорите с любимите ни колеги са приятни, но могат да отнемат от времето ни за работа. От друга страна, домашният офис ни помага да сме по-концентрирани в процеса и така повишаваме своята продуктивност. Благодарение на технологиите, можем по всяко време да комуникираме с екипа си.

Спестявате време и пари

Колкото и да е наблизо офисът, в който работите, работата от дома ще ви спести поне 30 минути време за път. Това са разходи за билети, гориво за автомобила, храна, напитки през деня. Работейки вкъщи, успяваме да спестим време и разходи. Не на последно място, успяваме да приключим със задълженията си по-рано и имаме време за любимите ни занимания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 4 години

Прекопайте градината, засадете зеленчуци, отглеждайте сами храната си, яйцата, млякото, месото, маста, плодовете и зеленчуците не се произвеждат в Била.

5

Анонимен

преди 4 години

Целувки на авторката и приятна работа и желая

4

Анонимен

преди 4 години

Работа да има другото е Бош лаф наистина обичам да ора нивата аз човек от село офисите са важни но и от вкащти можем да работим заради вироса работа работа и пак работа

fallback