Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

В последните две, може би дори три години, британската певица Адел промени външността си почти до неузнаваемост, разделяйки се с повече от 40 излишни килограма. Какъв е режимът, който следва? Това е така наречената сиртуин диета, която е предпочитан диетичен план и от други знаменитости като Джоди Кид, сър Бен Ейнсли, Лорейн Паскал и други.

Какво е характерно за сиртуин диетата?

При нея се консумират определен вид храни в сурово състояние, които са с високо съдържание на сиртуин – вид протеин, който предпазва клетките в нашите тела, помага да се намалят възпаленията, елиминира дефектните гени, които предизвикват заболявания и напълняване, подобрява метаболизма. Тези полезни храни, не само подобряват здравето, но стимулират и синтеза на сиртуини от тялото ни.

Какви храни се включват в диетата?

Хранителният план се фокусира върху приема на здравословни сиртфуд храни, като: ябълки, цитрусови плодове, разрешава се червено вино, елда, орехи, разрешава се висококачествен тъмен шоколад, магданоз, фурми, каперси, сини боровинки, зелен чай, соя, ягоди, куркума, червен лук, зехтин, зеле кейл. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 4 години

...и понеже аз се обаждах на майка ми, добитъка има "доказателства".Как пък точно някакъв колумбиец е 100%вия "свидетел"!BTW - добре сте преметнали Киркоров!Точно такъв типаж са Павлинка Димова и бесарабската бългака, расла в Кишинев - Таня.С жълто-зелени очи - руси - изрусени до блонд.Да ви е сладко, като си получите заслуженото за клеветите и про-стотият!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

Анонимен

преди 4 години

Болното и промито племе не се свестява и не престава да се опитва да ми припише "подвизите" на Таня - бесарабската българка (живяла там 6 години със собственика и спала с непълнолетния му син), с която се "засякохме" работейки в един и същи магазин в чужбина за 10-ина дни. После тя избяга. В Гърция при майка си.Майка ми беше на екскурзия там за 2дниКак ли ще плащате клеветите и гнусотиите, които бълвате по мой адрес? Ваша си работа, но най-добре да "отработват" простотията ви децата ви!:)))

35

Анонимен

преди 4 години

"вид протеин, който предпазва клетките в нашите тела, помага да се намалят възпаленията, елиминира дефектните гени, които предизвикват заболявания и напълняване, подобрява метаболизма"Въобще няма протеин, който да влияе на генетично ниво, хеле пък на метаболизма. А заболяването "напълняване" е във варианта "хормонално" и "не моа спра да се тъпча кат ***". Хормонален дисбаланс водещ до напълняване са 0.3% от случаите, така че спокойно можем да ги изключим.

fallback