Снимка: Pixabay
fallback

Има хора, които не харесват Свети Валентин, защото го смятат за лигав, а и той е католически празник. Но други са романтици по душа, обичат да изразяват любовта си, да споделят сладки и мили моменти с партньора и с нетърпение очакват Деня на влюбените. Освен традиционните подаръци, шоколадчета, цветя и червени сърчица, може да разнообразите деня с по-различна среща. Ето и няколко идеи на среща на 14 февруари.

Балет
 
Двойките по-често ходят на кино и театър, но едва ли редовно си купуват билети за балет. 14 февруари е идеален повод за това - опитвате нещо ново, обличате се официално и стилно, потапяте се в нежна и романтична атмосфера.

Планински поход
 
Ако сте по-спортни натури и обичате да се разхождате, планината е мястото за вас. Не ходете там само лятото, през зимата тя е не по-малко красива, а снегът и високите дървета ще ви накарат да се почувствате като в приказва. Просто внимавайте и се екипирайте добре.

Бордови игри вкъщи
 
Така няма да изхарчите много пари, може да си вземете само мезе и вино, и отново ще прекарате време заедно. Ще играете любимите си игри, ще се смеете и сближавате. Може победителят да поиска някаква награда от победения.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 години

Ще чистя бидоните от зелето. Извинявам се на съседите в блока за неудобството.

19

11

преди 4 години

Грета Тумберг не може да каже на лозето кога да се разлиства. Иначе с Вальо могат да са лижат когат си искат, щот са еднополови.

18

Зарезан

преди 4 години

Ша са издрайфам ... оооопс, изцапах екрана, ша го мия с гроздовица.

fallback