Снимка: pexels.com
fallback

Зодиите, които не могат да пазят тайна13 ноември 2019 17 50Сподели във FacebookВнимавайте какво казвате на тези хора.

Най-вероятно имате поне един познат, който не може да пази тайна. Колкото и да се опитва, той не може да си държи езика зад зъбите и казва точно това, което не трябва. Опитайте се обаче да не им се сърдите, защото те не го правят нарочно.

Както знаем, астрологията играе огромна роля при оформянето на характера ни. Зодията определя и способността ни да пазим тайни. Някои от знаците умеят да слушат и след това да складират разговорите в ума си и знаят точно кога да замълчат. Други обаче си казват всичко, независимо дали е трябвало, или не.

Ето на кои зодии не трябва да казвате своите тайни.

Овен

Овните са първенци в тази класация. Те просто не могат да си мълчат и това важи и за тайните на други хора. Хората от тази зодия рядко крият нещо от околните и затова нямат способността да си държат езика зад зъбите. Често те дори смятат, че ако разкажат личните ви проблеми на трета страна, ще се стигне по-бързо до решението.

Ако наистина искате да им кажете нещо само на тях и то да си остане между вас, трябва изрично да им го повторите няколко пъти. Дори тогава обаче не бъдете 100% сигурни, че тайната ви няма да отлети при друг човек.

Близнаци

Една от характерните черти на Близнаците е тяхната способност да изслушват проблемите на всеки. Те са толкова отворени към другите, че човек винаги се чувства комфортно в тяхната компания. Представителите на тази зодия ви предразполагат да разкажете и най-съкровените си тайни и да се освободите от напрежението.

Вижте кои други зодии не могат да пазят тайни в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

Пълни фантасмагории за моята зодия!

4

Анонимен

преди 4 години

Съседката Веска, разбира се, не познаваше нито нашата учителка по английски, нито брат й и едва ли се интересуваше от неговата младежка лудория, но от сърце се смя на краткото, но гласовито съобщение, което получи през балкона. Не знам дали в квартала им остана някой, който да не е чул виковете на майката на моята съученичка.

3

Продължение

преди 4 години

Накрая съученичката ми каза "Мамо, на никого няма да кажеш, нали?"Но докато влезем в една от стаите, майката вече търчеше към кухнята. Чухме как отваря вратата на балкона и се провиква "Вескееее, Веске!" (промених името)Почти веднага отсреща екна друг женски вик през балкон "Каже, Верче!" (и това име промених). В отговор гласовитата майка на моята съученичка, провиквайки се съобщава на комшийката си Веска "какви ги е надробил братът на една учителка на Лилето" (и това име промених).Продължавам

fallback