Снимка: Reuters
fallback

Любовната история на музикалната легенда Дейвид Бауи, когото за съжаление, светът загуби през 2016 г. и неговата съпруга Иман, е вдъхновяваща и пленителна.

Красивият супермодел и талантливият музикант сключват брак през 1992 г. и живеят заедно до смъртта на Бауи през 2016 г. Несъмнено трагичната загуба белязва живота на бившия супермодел, но тя пази спомена за голямата любов и за всички щастливи мигове, които е споделила с Бауи. Днес поглеждаме към тяхната красива връзка и уроците, на които ни научи любовта на тези две вдъхновяващи личности.

1. Любовта от пръв поглед се случва, но не за всеки.

Музикалната икона се влюбва в първия миг, в който се среща със супермодела, по негови думи в интервюта в медиите. Но не така се случва при Иман. По нейни думи в интервю тя споделя, че не е била готова за връзка по това време и със сигурност не е искала връзка с толкова известен музикант като Бауи. И все пак, две години след срещата си, те се женят и остават женени през следващите 23 години.

 

2. Обичай човека такъв, какъвто е.

В интервю за The Guardian през 2014 г. Иман казва: „Аз се влюбих в Дейвид Джоунс. Не се влюбих в Дейвид Бауи. Бауи е просто образ. Той е певец, изпълнител. Дейвид Джоунс е мъжът, когото аз срещнах.“

Макар малко да са хората, женени за такива звезди като Бауи, все пак е добър урок да помним, че отношението към партньора ни във връзката е от значение и трябва да приемем другия такъв, какъвто е. Не по професия или титла, а личността.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Хората си изибрат партнъори,в които харесват повечето неща. Аз поне съм така,много малко и дребни са нещата,които ме дразнят в моя партнъор, иса битовизми,които не си струва да забелязвам.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Медийният продукт е създал дете, неразглезено като децата на други звезди, нито афишипано и пробутвано наляво-надясно. Медийният продукт не е имал кръшкания и скандали. И дори смед смъртта на Бауи вдовицата продължава да изказва уважението и обичта си. Та може и да са били медиен продукт, но явно е бил добър съвместнен проект.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Ако не харесваш някого, защо ще тръгваш да живееш точно с него? Ако чакаш да се промени, значи не искаш да си с него, а с някой друг. А ако той сам иска да се промени за негово и общо добро, това е друго. Понякога хората се приспособяват към желанията на другите,, само и само да има мир, но природата им се проявява рано или късно. И настават големи сривове.

fallback