Снимка: Istock
fallback

Какво точно представлява изневярата? За много хора това означава те или партньорът им да имат сексуални взаимоотношения с друг. Докато това е сексуална форма на измяна, има и други форми на измама и изневяра, които нямат общо със сексуалния контакт. Вижте кои са.

Емоционална изневяра

Емоционалната изневяра може би е по-силна от физическата. Не е необходимо дори да имаме сексуална връзка с някого, за да присъства той често в мислите ни, дори в сексуалните ни фантазии. Представете си, че имате партньор, но с колега или познат разговорите ви са вълнуващи, интересни, сякаш те запълват нещо, което липсва във взаимоотношенията с половинката. И често мислите за въпросния човек, за това колко хубаво ви кара да се чувствате. Това може да се сметне за изневяра.

Поставяне на приятелството над връзката

Когато имаме сериозни взаимоотношения трябва да се опитаме да намерим баланс между времето прекарано с любимия човек и това с приятелите. Би трябвало приоритетът да е романтичната връзка. В момента, в който започне да липсва равновесие и взаимоотношенията с партньора страдат от приятелските ви събития, това вече е изневяра.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

И какво излиза?!

преди 5 години

От написаното по-горе може да се направи изводът, че сексът с чуждо не се брои за изневяра!Я, колко удобно! Жена ти те хваща на калъп с комшийката, а ти й предлагаш да прочете горната статия. Дали ще бъде убедена?Ха ха ха ха ха!

5

Анонимен

преди 5 години

До КикиАко не са вложени чувства в това, за което ти пишеш, налице е само прелюбодеяние, не е истинска изневяра.Прелюбодеянието също е крайно неприятно, ако го е извършил партньорът ти, но не може да се сравнява със случаите, при които партньорът е влюбен в личността, с която прави секс, кръшкайки на половинката си.Прелюбодеянието в повечето случаи остава без последствия, защото може и да не се повтори, ако кръшкачът държи на семейството си или на постоянната си връзка.

4

ваню хокинг

преди 5 години

Най-лошата изневяра спрямо жените е да нямаш пари. Всичко друго прощават!

fallback