Снимка: istock

Командване, манипулиране, създаване на безпорядък в банята, липса на самочувствие... Това са само част от женските привички, които дразнят и отблъскват мъжете от нас. Под влияние на емоции, често забравяме как да се държим, а след това не разбираме причината за оттеглянето на мъжете. Кои други привички е добре да елиминирате, за да не отдалечите любовта?

Нахлуване в личното пространство

Най-често това се случва на връзката и съвместния живот. Тъй като дамите са по-социални от господата, те не спират да търсят близост с любимия, защото така се чувстват по-комфортно. Но при мъжете има така наречената висока териториалност или казано накратко – те се нуждаят от лично пространство, което понякога е неразбираемо за половинките им. Така господата се чувстват уверени и спокойни.

Държите се като дете

Жените са по-разговорливи от мъжете, обичат да споделят, детайлни са в разказите си. Всичко това се случва с голям поток от емоции, които достигат до партньорите им. От друга страна, мъжете обикновено са логично, а не емоционално мислещи същества и някои видове емоции може да ги отблъснат.

Кои? Не става въпрос да не споделяте хубавите и лошите си моменти, напротив. Мъжете не харесват, когато се лигавите и държите като дете. Кискане, избухлив смях, истерии... всичко това ги отблъсква.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase