Снимка: Twitter
fallback

Обирджия в Рио де Жанейро си намери майстора в лицето на ММА боец.

Поляна Виана, позната още като "Желязната лейди" чакала таксито си в събота вечер, когато до нея седнал непознат мъж. Попитал я колко е часа и след като спортистката му отговорила, мъжът я заплашил: "Дай си телефона и скъпите вещи, въоръжен съм!"

Ако жената беше напълно беззащитна, щеше да направи онова, което джебчията и казва. Ако беше малко по-смела, щеше да хукне да бяга. Ако крадецът имаше късмет...

Но в случая била Желязната лейди и вместо телефон, обирджията получил два силни удара в лицето.

"Той беше много близо до мен. Помислих си, че ако наистина това е пистолет, той няма да може да го извади навреме. Изправих се бързо и го ударих два пъти, след което го ритнах", разказва пред медиите състезателката на UFC в категория до 52 килограма.

Оръжието всъщност се оказало изрезка от картон. Нападателят и жертвата (вече не е ясно кой кого е в тази куриозна случка) изчакали заедно пристигането на полицията.

След като властите дошли на място, станало ясно, че мъжът бил криминално проявен и наскоро бил освободен от затвора.

Fyi, photo supplied by Polyana Viana (all rights reserved please) pic.twitter.com/XLqgiMtR1r

— 🆅🅰🅻🅺🆂 (@Respect_Karma2) 7 януари 2019 г.

 

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👊🏻 #polyanaviana #mulheresquelutam #damadeferro #vitoria #umsocaminho #familia #mma #jiujitsu #mulheresnotatame #fabianomatos #tft #saltotriplo #konklavtattoo #solovivo #dangerequipament #combatsportsbrasil #ufc #ufcbrasil #combate #ufc227

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on Aug 3, 2018 at 4:50pm PDT

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

(коментарите в скобите са такова читалище, че се разплаках)

56

Анонимен

преди 5 години

Този и децата от детската градина ще го бият. Хубаво че не е попаднала на някой желязен мистърчо , а на дръглив наркоман. Много голяма новина няма що..

55

икономист

преди 5 години

По-важното в тази новина е, да си зададем въпроса, защо толкова много хора в Южна Америка са принудени да се препитават с дребни престъпления, а не да съдим "Желязната лейди", как е трябвало най-правилно да постъпи в тази ситуация. Тя се е защитила от един отчаян човек на улицата, но отчаяните хора стават все повече. Все повече става и непотребната храна, която изхвърляме всеки ден на бунището... Трябва ли да продължаваме да живеем при икономическа система, която работи против човечеството?

fallback