Снимка: pexels.com
fallback

Всеки човек си има любими извинения, с които се измъква от ситуации, които не са му особено приятни или пък предпочита да ги отлага във времето и така до безкрай.

Ето и кои са любимите извинения на представителите на различните зодии, които обаче малко или много пречат на щастието им, без те да го осъзнават:

Овен

"Нямам време"

Ако нещо или някой е важен и/или ценен за вас и го осъзнавате, тогава трябва да намерите време за него. Може да сте затрупани с работа и ангажименти, но все пак, ако имате желание, можете да откриете начин да пренаредите графика си така, че да имате време за приятелите си, за половинката си и дори за кратка почивка.

Телец

"Сега не е точният момент"

Не може все да чакате перфектния момент, за да предприемете дадено действие, което е важно за вас в житейски план – нали не искате да чакате цял живот? Ако желаете да се разделите с някого, ако ви се ще да напуснете работа или пък смятате, че трябва да си поискате повишение на заплатата, направете го още днес, а не отлагайте!

Вижте какво е извинението при другите зодии вTialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

За овен и телец е вярно.

8

Анонимен

преди 5 години

1:0 в полза на жена му. Това жените ааа страшна работа. Мъжете въобще не разбират, какво се случва около тях.

7

Я съм я признал

преди 5 години

Имам една приятелка така го разиграва, че с добри приятеля си с роднините на жена му. Той изобщо не се усети тя всъщност какво направи. Пусна му муха че един от роднините и души около неговия живот с коя се вижда къде ходи, какво прави. Той рейгира, започна да се прибира да ходят на гости с с жената станаха изведнъж"доброто семейство". И докато нейните роднини си "търкаха камъни с мъжа и" на една маса ядене и пиене с мъжа и. Най-добрия! Това е шиббането си е шиббане, но кръвта вода не става!

fallback