Снимка: Reuters

Неговата управляваща планета е Сатурн. Знакът на Козирог – умерен, амбициозен, сдържан... Набелязват внимателно целите си и ги следват с цената на всичко. С кои три зодии могат да създадат стабилна любовна връзка, вижте в следващите редове.

Козирог и Телец

Когато тези два зодиакални знака се съберат и опознаят добре, ще могат да се отпуснат и да имат незабравими сексуални преживявания. Проблемите между Козирога и Телеца могат да възникнат със свързването им на емоционално ниво, ако Козирогът не се влюби достатъчно дълбоко. От друга страна, родените под знака на зодия Телец имат нужда да бъдат обичани безусловно.

Въпреки че имат различна природа, те се разбират много добре и се мотивират взаимно да се развиват като личности. Разликите им са точно тези, които ги превръщат в перфектна двойка, защото се допълват помежду си.

Каквито и да са техните цели, те лесно биха могли да ги достигнат заедно, поради факта, че споделят едни и същи материални ценности. Но високата им амбиция може да ги доведе до състояние на ниска енергия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase