fallback

Общ преглед

Стълбите обикновено имат своя логичен край до някое помещение, коридор, алея. Но не винаги. мислите, че карате по велоалея, а изведнъж трябва да изпробвате реакциите си срещу бетонни блокчета. А стълб на средата на улицата май има и у нас.

Уж всичко се прави за удобство на хората, но някои инженерни недомислици предизвикват само смях. Убедете се в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

на снимка номер десет идеята е да стане ограда с жив плет и няма нищо нелогично. И като цяло повечето снимки не са инженерни недомислици, впоследствие нещата са променени от първоначалния замисъл и затова се получват такива неща, които иначе са забавни разбира се. Видимо е например, че ЖП линията е неизползваема вече и затова има стълб на нея, накогашната Спирка е неизползваема е вече и добре, че иам ограда пред нея, да не висне някой да чака там и т.н. По скоро бих търсил за какво е мислено

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"жал ми стана за хората, работещи при подобни условия , увиснали на два дерека затиснати с няколко торби цимент." .... всъщност ако беше учил(а) малко елементарна физика нямаше да се притесняваш толкова.

18

хахо до до хахо

преди 5 години

Възможно е.А сега е още по-жална картинката.,т.е. вече почти половин век,три поколения.

fallback