Снимка: Pixabay
fallback

Астролозите смятат, че с помощта на астрологията можете да дадете обяснение на всичко – от склонност към предателство до поведението в леглото. Но този път палачинката е обърната. Анкета, в която са се включили 9000 дами, отразява какво мислят жените за мъжете на любовния фронт. Кои знаци са най-секси, най-груби, най-нежни... 

Допитването за най-секси мъж формира тройка, на което начело е Телец. Второто и третото място са за Скорпионите и Козирозите. На немного голяма разлика зад тях се движат мъжете Дева, Стрелец, Водолей, Риби и Овен.

Най-нежните мъже пък се оказват родените под знака Рак, което едва ли е изненада, тъй като и астрологията ги поставя сред най-романтичните зодии. Мъжете Риби и Близнаци допълват челната тройка.

В следващото подреждане пък са намесени тези, които са егоисти в секса и не са загрижени дали партньорът им ще достигне до оргазъм. Мъжете, които най-често мислят само за себе си под юргана са Овните. В непрестижната тройка влизат още Лъвовете и Близнаците. Козирозите и Стрелците са другите, които действат на принципа „повече да вземем, отколкото да дадем“.

17% от запитаните пък смятат, че трябва да се запасите със списание, книга или таблет, ако ви предстои интимна вечер с мъж Дева.

Още за най-секси зодиите, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

убеден

преди 5 години

Метър и петдесет съм с вдигнати ръце, освен да раздавам "компетентни" оценки, какво друго ми остава?!

15

махнете снимката

преди 5 години

че като я гледам получавам спонтанна ерекция !

14

убеден съм ,че

преди 5 години

тази мома на снимката никога не е ставала мис вселена , но е много по-красива от всички кифли които са ставали мис вселена !

fallback