Снимка: Reuters
fallback

Памела Андерсън каза, че е било много трудно за семейството й и близките й, когато през 1995 г. е била открадната секс касетата на нея и съпруга й Томи Лий. Това, че кадрите били пуснати в интернет е било не само засрамващо, но и унищожително за брака й. 

"Беше разрушаващо. За брака ни също, беше много трудно да го преодолеем. Това повлия на семейството ми, на децата ни, на всичко", сподели тя в интервю за "Daily Beast".
 
Двамата с Томи Лий се развеждат три години по-късно, през 1998 г. 
 
51-годишната звезда от "Спасители на плажа" мисли, че именно от тази касета е започнала модата със секс записите. Но на нея й се искало жени като Парис Хилтън и Ким Кардашиян да не си правят нарочно такива записи,  за да печелят от тях и да трупат популярност.
 
Още изказвания на Памела Андерсън - вижте в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

кецане

преди 5 години

тая удари ли 60 така

8

Антон Георгиев

преди 5 години

Всъщност американски полицай е започнал тоя тренд. Наел е камера и е снимал как прави секс с жена си. Не помня точно, но май е забравил касетата като е връщал камерата и те така.

7

Ивона Стоичева

преди 5 години

До Нерез-хахаха то 20 см. е голям прав си но за мен лично 17,5 см. е върховен-корав не малък и винаги готов за сражение и много издражлив но съпруга ми е 20 см но е мекичък за жалост а и се празни бързо жалко въпреки че е само на 34 години..

fallback